Muutama lokikirjan sivu löytyi vielä

Lähdin klubille tapaamaan ystäwääni Sir Twiningsia, hieman häntä koipien wälissä, noin kuvainnollisesti, minähän olin ollut hieman huoleton lokikirjan kanssa ja sen wuoksi loppuosa lojui meressä. Mutta Jeeves oli löytänyt wielä pari sivua jotka eivät olleet päätynet mereen, päätin luovuttaa ne Twiningsille, jotta hän voisi lisäillä ne kirjaan.

Kuten niin monta kertaa aiemminkin, olin taas myöhässä, kun olin uppoutunut lehden lukuun kartanollani, olin huomannut mielenkiintoisen artikkelin jostain uudesta kilpailijasta Englannin suunnalla, joku Mac Arska. Kummallinen nimi miehellä, hänestä tulisi ottaa enemmän selvää. Tai sitten kyseessä on wain Suomalaisen lehdistön uutisankka, ehkä asia onkin näin, ei asiasta kannata mainita Twiningsille päättelin, kuinka wäärässä ihminen woikaan olla, sitä en tiennyt, kun huolettomana kävelin klubin ovesta sisään.

Lokikirjan sivut, paroniklubiTervehdys paroniseni, totesin kun huomasin kantapöydässämme istuvan Twiningsin. Käyn hakemassa myös itselleni kupposen teetä, niin pääsen katsomaan kirjaa josta mainitsit, minulla on siiven wielä pari sivua lisättävänä, mutta loput tarinastamme ovat walitettavasti kyllä kalojen ruokana (tai bittiavaruudessa kuten tulevaisuudessa on tapana sanoa), pahoittelut siitä wielä kerran.