Kaaheen lakee aakee

Aka savolainen lentokenttä, tässä tapauksessa kyse olikin jostain aiwan muusta.

Meillä alkoi olla polttoaine lopussa, eli enää jäljellä oli saunan lauteet, mutta niitä ei sir. Twinings halunnut purkaa, joten ei auttanut muu kuin miettiä uutta. Tässä kohdin muistin erään kartan, kartan jossa olisi kaikki Maailman paronit ja heidän tilukset. Onneksi se sattui olemaan saunakamarissa, joten ei muuta kuin kartta esiin.

Wenättän maalta ei kowin montaa Paronia löydy ja onneksemme olimme Baron Philippe De Rothschildin tiluksien lähellä, eräs harwoista paroneista jotka olivat muuttaneet Ranskan maalta Wenättälle, joten ei muuta kuin lämpöä saunasta pienemmäksi, eli luukut auki ja alas.

Onneksi Welho Pölönen oli ohjaksissa ja lasku oli niin hieno ja pehmeä, josta nykyisen Finnairin lentäjätkin olisiwat olleet kateellisia ja nyt oli kuitenkin kyse saunasta, jonka lento-ominaisuudet owat toista luokkaa jos werrataan niitä esim. nykyajan lentokoneisiin.

Lopulta kuitenkin pysähdyimme ennen metsän reunaa.

Sen että ehdimme ulos, huomasimme että jokin hahmo kulki pellon poikki meitä kohti, mukanaan kasa muita, hetken olimme jo huolissamme……