Lentävä maja

Kuten olimme ajatelleet ettå saunassa tulosi tukalat oltavat, olimme oikeassa, ainoa ettemme tulleet ajatelleeksi sitä kaasun määrää joka mahdollisesti oli tulossa ulos Mac Arskasta tai kuka hän nyt oikeasti olikaan. Sillä nyt ei ollut suurempaa merkitystä, varsinkin kun majamme oli yläilmoissa. Olimme toki syöttäneet Arskalle jälkiruoan yhteydessä jotain ns. laksatiivista tuotetta, ja olimme odotaneet siitä huolimaatta ns. orgioita saunassa. Mutta laksatiivinen ainesosa vaikutti nopeammin kuin arvelimme ja nyt oli welho ja howimestarimme yläilmoissa. Hyvä puoli tässä oi sinä että puuta oli uuniin lyötäväksi enemmän kuin tarpeeksi. joten meidän ainoaksi työksi jäi seurata tuota warsin ihmeellistä seuruetta.

En osaa sanoa josko teillä on mahdollisesti jonkinasteista kokemusta taivaaalle karanneesta saunasta, mutta minulla ei valitettavasti ole, joten jouduime Paroni Twiningsin kanssa ottamaan ns jalat alle, eli hewoiset, eli ottamaan ns. isoa karvaista haarojen väliin, niin sanoakseni. Joku tietysti voisi vetää tästä aivan erikoisia johtopäätöksiä, mutta kyse oli siis vain hewoisista.

Niine hywinemme karautimme lentäwän saunan perään. Ei ole helppoa liitää hewoisen kanssa lentäwän saunan perässä warsinkaan kun et tiedä minne se on menossa. Warsinkin jos sen on menossa wieraan maan puolelle, ei siitä  majalta Wenättän maalle niin montaa kymmentä kilometriä ole. Olin kuullut että Wenättän maan puolella olisi jokin suuri johtaja nimeltään Wladimir Sostakow Putininowitsh, jolla tätä nykyä on kaikki kortit käsissään.

En ole kuullut moisesta miehestä, mutta saataa olla että tulemme tuntemaan hänen, kuten tulewaisuudeessa Mathiast Rust, joka lähti Malmin lentokentältä ja päätyi Punaiselle Torille ….